16 Haziran 2008 Pazartesi

Evden Eve Nakliyat sırasında Hayal Kırıklığı

Yazı Kaynak: Evden eve nakliyat

Gerek Gazete ilanı gerekse internetten hepsi birbirine benzeyen, kurumsal kimlikleri olmayan, ev taşıma görüntüleri diye aynı resimleri kullanan, nakliye araçlarının resimlerini gösterirken hiçbiri gerçek olmayan sadece arama motorlarında yer alabilmek için alakasız isimlerle karşınıza çıkan bir nakliyat firması bulmanız mümkün…

Yapılacak işten bahsettikten sonra nakliyat ile ilgili olarak telefondan direkt ev taşıma fiyatı alabilirsiniz ancak; taşınma zamanında kapınızda hiç ummadığınız bir araçla karşılaşabilirsiniz..

İlk defa o gün eşyayı görecek olan evden eve nakliyat firması ev eşyanızı gördükten sonra sizin son güne gelmiş ev taşıma ya zorunlu oluşunuz zaafınızdan yararlanmak isteyip yeniden taşıma fiyatlandırması ile karşılaşabilirsiniz..

Nakliye firması’nın daha önce telefon görüşmenizde bahsettiği hiç bir ambalaj malzemesinin kullanılmadığını görebilirsiniz..

Akşam olduğunda ise ev taşıma işinizin bitmediğini, yarım kaldığını görebilirsiniz.

Marongozlu nakliyat dedikleri halde marangozlu nakliyat dan eser olmadığını görebilirsiniz.

Yukarıda sayılan nedenlerle Evden eve taşıma öncesi evden eve nakliyat firmaları’nı iyice araştırın,kesinlikle sözleşme yapın,ev taşıma için exper hizmeti alın.