16 Haziran 2008 Pazartesi

Evden Eve Taşıma

Kaynak : Evden Eve Nakliyat
Evden eve taşıma işlemlerinizin bir kabusa dönüşmemesi için işinin ehli iyi bir Evden eve Nakliyat firması bulmak lazımdır. Ama nasıl iyi bir nakliyat firması bulunacaktır?Evden eve nakliyat firmaları nın nasıl bir nakliye firması olduğu nasıl anlaşılacaktır? Öyle derme çatma ev taşıma işi yapan,başkalarından kiraladığı derme çatma kamyonlarla evden eve nakliye yapan kişiler var ki. Gazete köşelerinde evden eve nakliyat mağdurlarının şikayetleri yer alıyor.Şehirler arası ev taşıma sırasında evden eve nakliyat firması mağdurları Sayın Savaş Ay’ın köşelerine konu olmakta,Duygu Asena yazısında evden eve nakliye sırasında yaşadığı mağduriyeti dile getirmektedir.

Daha önce evden eve nakliyat yaptırmış ve müşteri olarak memnuniyet yaşamış eş,dost,ahbaplarınızın fikirlerini sorun,ev taşımacılık yaptırdıkları iyi bir Evden eve Nakliyat firması tanıyıp tanımadıklarını araştırın.

Yakın zamanda ev civarınıza taşınmış konu komşudan soruşturmanız gerçekten de yararlı olacaktır,onlar yeni ev taşıma yaptırmışlardır ve iyi kötü nakliyat firması hakkında gerçek bir tecrübe edinmişlerdir.

Onların Evden eve Nakliyat deneyimleri ve size verecekleri bilgiler size evden eve konusunda rehber olacaktır.

Evden eve Nakliye yaptırılacak Nakliye firmaları Yahoo,Msn,Google Arama Motoru vb.ana arama motorlarında Evden eve nakliyat, Evden Eve Nakliye, Evden eve,Ev taşıma,şehirler arası ev taşıma,şehir içi ev taşıma vb. yazarak arama yapıp bulabilirsiniz.

Ben sizin yerinizde olsam Kurumsal bir evden eve nakliyat firması bulmaya çalışırım. Evden eve nakliyat firmalarının bazıları nakliyat konusunda iyi markaların taklitçisi.

Evden Eve Nakliyat firmaları referans soruşturun. Web sitesinde açık referans sunan nakliye firması üzerinde durun ve referansı sorgulayın.(uydurma referans olmasın)

Verilen referansı sorgularken Evden eve nakliyeci’nin hangi özelliklerinden memnun kaldıklarını sorgulayın,zira sizin memnuniyet ölçünüz ile onlarınki aynı olmayabilir.

Mesela ben evden eve taşıma işimi yapacak olan nakliyat firması temiz tertipli elemanlarla gelsin,ben hiçbir şeye el sürmeyeyim,derlesin toplasınlar,taşındığım yerde de aynen tarif ettiğim yerlere her şeyi yerleştirsinler isterim. Bazıları ise ev eşyalarını zaten kolilere doldururlar önceden ve ev taşıma elemanlarına hiç iş bırakmazlar.

Google arama motoru ’nda evden eve nakliyat firmaları’nı araştırırken sadece ilk 3 sayfaya kadar bakıp geçmeyin bence.Arama Motoru 'nda en ön sayfada çıkan evden eve nakliye firması mutlaka en iyisi olacak şartı asla yoktur,ben sizin yerinizde olsam 5-10 sayfa arasındaki ev taşımacılığı firmalarına mutlaka göz atarım. Ev taşıma konusu maalesef kabusa dönüşebilen bir konu olduğundan üşenmeden yılmadan sizi evden eve nakliyat sırasında hayal kırıklığına uğratmayacak nakliye şirketi bulmak için çaba göstermeniz ve zaman harcamanız gerekir.

Evden eve Nakliyat yaptıracağınız eşyalarınız mutlaka çok önemlidir. Her türlü Ev eşyalarınızın paketlenmesi, nakliyesi, yeni evinize götürülmesi, paketlerinizin açılarak o kıymetli eşyalarınızın evinize özenle,titizlikle ve zamanında yapılması sizin Evdeneve nakliyat şirketi nden öncelikli beklediğinizdir.

Evden eve Nakliyat işlemlerinin sigortalı olması ve ekonomik şekilde tamamlanması da önemlidir. Evden eve nakliyat fiyatları maalesef çok değişken oluyor.

İstediğiniz ve olması gereken önemli ev taşıma beklentinizin karşılanması; nakliyat firması seçiminize direkt bağlıdır.

Evden eve nakliyat hususunda önceden detaylı bir ev taşıma sözleşmesi yapmalısınız.Ancak sözleşme bile sizi her zaman korumayabilir yeterince.örneğin ev taşıma günü gelen nakliye kamyonu çok küçük ve ambalajlama malzemeleri berbat olabilir,napacaksınız? İnsanı bir noktada mecbur bırakabilirler, tam taşınma zamanı bu tip mağduriyete maruz kalmamak adına eş dost ahbap referansı soruşturacaksınız, arama motorlarında araştırarak bulduğunuz nakliyat firması referanslarını ciddi şekilde sorgulayacaksınız,en ucuz evden eve nakliyat fiyatları yerine en iyi evden eve taşıma firması bulmak için çaba göstereceksiniz.

Evden eve nakliyat sigortası çeşitleri var,bunları mutlaka incelemelisiniz,her nakliye sigortası sizin her tür zararınızı karşılamıyor bildiğim kadarıyla.