16 Haziran 2008 Pazartesi

Nakliye Firmaları



Evden Eve Nakliyat Firmaları’na ihtiyacınızın olduğu gün geldi çattı.Evden eve taşıma zaten bir kabus gibi gözünüzde. Nasıl yapacaksınız ev taşıma işlemini? Hemen her şeyi bulduğunuz Google arama motoru’na başvuruyorsunuz ve arama çubuğuna ‘’ Nakliye Firmaları '’ - ‘’Evden eve nakliyat firmaları'’ - ‘’Evden eve taşıma'’ - ‘’Evden eve nakliyat fiyatları'’ - ‘’Evden eve nakliye'’ - ‘’Evden eve Nakliyeciler'’ - Nakliyat Firmaları'’ - ‘’nakliye firması'’ ve benzer sözcükleri yazarak arama yapıyosunuz. Karşınıza o kadar çok sayıda nakliye firması ismi çıkıyorki şaşırır kalırsınız.

Bir nakliyat firması nerdeyse 10-15 tane evden eve nakliyat web sitesine sahip.Arama motorlarında üst sıraya yerleşmek için evden eve nakliyat sektöründe korkunç bir rekabet var.Hal böyle olunca da evden eve nakliyat sektörü firmaları çok sayıda nakliye sitesi ile üst sıralara tırmanmaya çalışmakda doğal olarak. Fakat arama motoru 'nda illa ki üst sıralara bakmayın derim ben.

Evden eve nakliyat sektöründe iyi bir nakliyat firması illaki ön sayfada üst sırada yer alacak şartı yok. Hatta 20 sayfa tarama yapmanızı öneririm. Sonra da her bir nakliyat firması referanslarını inceler ve nakliyat firmaları’nın referans sorgulamasını yaparım ben sizin yerinizde olsam. Fakat önceden bir soru listesi hazırlarım ve o soruları yöneltirim referans verilen kişi veya firmalara. Herkesin memnuniyet ölçüsü farklıdır çünkü.Beni memnun eden ya da benim için yeterli olan şeyler sizin için yeterli olmayabilir.

Arama Motoru 'nda bulduğunuz Evden eve Nakliyat Firmaları ’nın bir kısmı tanınmış ve kurumsal iyi bir evden eve nakliyat firması’nı ismen taklit ediyor olabilir. Web site başlıklarında yer alan nakliyat Firması ismi sizi yanıltmasın.İlla ki Marka Tescil belgesini görün ve Web site ismindeki Nakliyat firması ismi ile marka tescil belgesindeki ismin aynı olup olmadığına bakın.
Ülkemizde her sektörde taklitçiler var ne yazıkki.Hatta bence Evden eve nakliye firması ile kendi yerlerini ziyaret ederek görüşmenizi yapın,üşenmeyin derim.